Đề thi học kì 1 lớp 8 môn anh mới nhất

     
Tổng phù hợp 2 bộ đề thi tiếng Anh 8 học kì 1 2021 - Phần 1 bao gồm đáp án và gợi ý giải chi tiết từ team ngũ chuyên viên giàu kinh nghiệm biên biên soạn và phân chia sẻ. Hỗ trợ các em ôn luyện giải phản chiếu hiệu quả.

Bạn đang xem: đề thi học kì 1 lớp 8 môn anh mới nhất


Nội dung bài viết

Đề tiếng Anh lớp 8 học tập kì một năm 2021 - Đề số 1 Đề thi giờ Anh học tập kì 1 lớp 8 năm 2021 - Đề số 2

Kì thi học tập kì 1 sắp tới, chúng tôi xin ra mắt đến những em 2 bộ đề thi học kì 1 giờ đồng hồ Anh lớp 8 - Phần 1 năm 2021 có giải thuật chi tiết. Nội dung bám sát đít theo công tác học trong nhà trường. Giúp chúng ta học sinh ôn tập và rèn luyện làm quen với nhiều dạng đề, đôi khi cũng chuẩn bị tốt mang đến kì thi sắp tới của mình. Mời chúng ta tham khảo nội dung bài viết dưới đây.

Đề giờ đồng hồ Anh lớp 8 học kì một năm 2021 - Đề số 1

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others

1. A. Revise B. Behave C. Prepare D. Mend

2. A. Exhibition B. homework C. humid D. human

II. Choose the best answer

1. She told me that she ____________ candies.

A. Likes

B. Doesn’t like

C. Not liked

D. Didn’t like

2. The teacher encourages the _______________ of the pupils in each lesson.

A. Participating

B. Participant

C. Participate

D. Participation

3. He isn’t tall enough ______________ the books on the shelf.

A. Reach

B. Reaching

C. To lớn reach

D. Reached

4. At school some pupils ______________ hide & seek.

A. Play

B. Is playing

C. Plays

D. Are playing

5. Would you lượt thích ____________ to my party?

A. To come

B. Come

C. Came

D. Coming

6. Many learners do not try to learn all new words they _______________.

A. Get across

B. Come cross

C. Go across

D. Go cross

7. You must look _______________ your children when they are playing.

A. Around

B. About

C. After

D. Down

8. You can’t make a comparison between beef and oranges, they are completely ___________ .

A. Differ

B. Different

C. Difference

D. Differently

III. Give the correct form of the verbs in the brackets

1. Teddy and his brother like (act) _______________ movies very much.

2. His mother (buy) _______________ him a new novel yesterday.

3. She’s not tall enough (play) _______________ volleyball.

4. Bell (already go) _______________ on a business trip to New York.

IV. Choose the word of phrase that best fits the blank space in the following passage

Once a farmer (1) ______________ a comfortable life with his family. His chickens laid many eggs which the farmer used to sell to lớn buy food và clothing (2) ______________ his family. One day, he went lớn (3) ______________ the eggs & discovered one of the chickens laid a gold egg. He shouted (4) ______________ lớn his wife, “We’re rich”. His wife ran lớn him và they both look at the egg in amazement. The wife wanted more, so her husband decided to lớn cut mở cửa all the chickens and find more eggs. Unfortunately, he couldn’t find any eggs. When he finished all, the chickens were (5) ______________. There were no more eggs of any kind for the (6) ______________ farmer & greedy wife.

1. A. Leave B. Left C. Live D. Lived

2. A. To B. For C. About D. Of

3. A. Collect B. Buy C. Sell D. Save

4. A. Exciting B. Excited C. Excitedly D. Excitingly

5. a. Die B. Died C. Dying D. Dead

6. A. Poor B. Foolish C. Sociable D. Generous

V. Rearrange the word lớn make meaningful sentences

1. His brother/ not/ tall/ enough/ play basketball.

_________________________________________________________

2. We/ work/ for/ this company/ đôi mươi years.

_________________________________________________________

3. My mother/ tell/ me/ open/ window.

_________________________________________________________

4. I/ not/ buy/ that shirt/ because/ it/ expensive.

_________________________________________________________

Đáp án đề đánh giá Tiếng Anh lớp 8 học kì 1 2021 (Đề số 1)

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others

1-D (Đáp án D phân phát âm là /e/, những đáp án khác phát âm là /i/)

2-A (Đáp án A là âm câm, các đáp án khác phát âm là /h/)

II. Choose the best answer

1-D 2-D 3-C 4-D

5-A 6-B 7-C 8-B

III. Give the correct size of the verbs in the brackets

1. Acting

2. Bought

3. Khổng lồ play

4. Has already gone

IV. Read the passage & answer the questions

1-D 2-B 3-A 4-C 5-D 6-B

V. Rearrange the word to make meaningful sentences

1. His brother is not tall enough to lớn play basketball.

2. We have worked for this company for đôi mươi years.

3. My mother told me to xuất hiện the window.

4. I didn’t/ won’t buy that shirt because it was/ is expensive.

Đề thi tiếng Anh học tập kì 1 lớp 8 năm 2021 - Đề số 2

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others

1. A. Received B. Remembered C. Annoyed D. Included

2. A. Mountain B. Enough C. Country D. Young

3. A. Sentence B. Letter C. Person D. Twelve

4. A. Speech B. Machine C. children D. March

II. Choose the best answer

1. There is a computer ____________ the middle ____________ the room.

Xem thêm: Địa Lí 6: Tìm Hiểu Thuyết Kiến Tạo Mảng Là Gì, Mảng Kiến Tạo

A. In/in

B. On/of

C. In/of

D. On/in

2. Nga ____________ have a holiday in domain authority Lat next summer.

A. Are going khổng lồ

B. Will to

C. Is going

D. Is going to

3. Lan ____________ going camping in the mountain.

A. Likes

B. Liking

C. Lượt thích

D. Don’t like

4. I và my pen friend ____________ Ho chi Minh’s Mausoleum last Sunday.

A. Visiting

B. Visited

C. Visit

D. Visits

5. My parents used lớn ____________ work very early.

A. Go to

B. Went

C. Going lớn

D. Khổng lồ go

6. I don’t have ____________ khổng lồ buy a car.

A. Money enough

B. So many

C. Enough money

D. A lot of

7. There is a case with flowers ____________ the table.

A. In

B. On

C. Of

D. With

8. She can vì chưng the homework ____________.

A. Herself

B. Himself

C. Yourself

D. Myself

III. Give the correct form of the verbs in the brackets

1. You must (go) _______________ khổng lồ the doctor.

2. In England, they (drive) ____________ on the left.

3. The kiểm tra was easy enough for me (do) ________________.

4. Lan (visit) _____________ Hue this summer vacation.

 

IV. Complete the following passage

I go on the internet every day, but I’ve never (1) __________ more than an hour at a time online. I’ve got máy vi tính and also a smartphone, so I can (2) ___________ the mạng internet anywhere. Today, for instance, I’ve been (3) ____________ three times.

Mainly I just (4) ____________ my friends. I read online magazines and I look (5) __________ information, too. I also compare prices of things, (6) ___________ I’ve never bought anything online because I don’t think it’s safe.

I’m not an internet addict, but some of my friends (7) ___________. One friend of mine always looks (8) ___________ because he spends all night online. Although he’s got a lot of bad marks for the exams, he hasn’t (9) ___________ his habits.

In my experience, it’s very useful for people who use the mạng internet (10) ____________.

1. A. Spend B. Spending C. Spent D. Lớn spend

2. A. Have B. Use C. Play D. Get

3. A. Online B. Internet C. Computer D. Home

4. A. Write B. Email C. Send D. Give

5. A. At B. In C. For D. On

6. A. Because B. But C. Although D. So

7. A. Is B. Were C. Are D. Be

8. A. Tired B. Hard C. Happily D. Boring

9. A. Change B. To lớn change C. Changes D. Changed

10. A. Sensible B. Sensibly C. Sensibleness D. Sensitive

V. Rewrite the following sentences without changing the meaning

1. Shall we go lớn the cinema at 7 p.m.?

How about ____________________________________________

2. It’s important for you khổng lồ find the book.

You have _____________________________________________

3. Minh really loves to lớn hang out with friends.

Minh really enjoys ______________________________________

4. Playing beach games is very interesting.

It is __________________________________________________

Đáp án đề thi học tập kì 1 giờ Anh 8 2021 (Đề số 2)

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others

1-D 2-A 3-C 4-B

II. Choose the best answer

1-C 2-D 3-A 4-B

5-A 6-C 7-B 8-A

III. Give the correct size of the verbs in the brackets

1. Go

2. Visit

3. To bởi

4. Is going to lớn visit

IV. Complete the following sentences

1-C 2-B 3-A 4-B 5-C

6-B 7-C 8-A 9-D 10-B

V. Rewrite the following sentences without changing the meaning

1. How about going to the cinema at 7 p.m.?

2. You have to lớn find the book.

3. Minh really enjoys hanging out with friends.

4. It is very interesting to play beach games.

Xem thêm: Tại Sao Miền Có Frông Thường Có Thời Tiết Như Thế Nào, Tại Sao Miền Có Frông Đi Qua Thường Mưa Nhiều

►►► CLICK NGAY vào nút TẢI VỀ bên dưới để download về 2 cỗ đề thi tiếng Anh lớp 8 cuối học kì 1 - Phần một năm 2021 (Có đáp án), tệp tin word, pdf trọn vẹn miễn phí, hỗ trợ những em ôn luyện giải đề đạt công dụng nhất.