Đề kiểm tra tiếng anh 8

     

Mời thầy cô và những em học viên tham khảo Đề khám nghiệm 1 tiết lớp 8 môn giờ đồng hồ Anh gồm đáp án có trên tìm kiếm Đáp Án. Đề khám nghiệm 1 máu môn tiếng Anh 8 mới này rất có thể được dùng làm đề đánh giá 1 tiết, đề thi cuối kỳ, đề khảo sát unique đầu năm môn giờ Anh lớp 8. Ko kể ra, thầy cô và những em học viên còn hoàn toàn có thể tham khảo nhiều tài liệu giờ Anh lớp 8 khác trên tìm Đáp Án.

Bạn đang xem: đề kiểm tra tiếng anh 8


Bài đánh giá 1 tiết tiếng Anh lớp 8 tiên phong hàng đầu có đáp án

I. Đề bình chọn 1 máu tiếng anh lớp 8 lần 1 có đáp án II. Đề soát sổ 1 ngày tiết Tiếng Anh 8 lần 1 học tập kì 1 III. Đáp án Đề kiểm soát 1 ngày tiết lớp 8 môn giờ Anh

Đề bình chọn 1 ngày tiết môn tiếng Anh lần 1 học tập kì 1 lớp 8 có đáp án sau đây gồm các dạng bài xích tập trắc nghiệm giờ đồng hồ Anh 8 khác biệt thường mở ra trong đề thi môn giờ Anh bằng lòng như: tìm từ gồm phần gạch chân vạc âm khác; Chọn giải đáp đúng; chia động từ trong ngoặc; Đọc đoạn văn tìm thông tin đúng sai; Viết lại câu giờ Anh,... Giúp các em học viên lớp 8 rèn luyện kĩ năng làm bài thi hiệu quả.

I. Đề đánh giá 1 máu tiếng anh lớp 8 lần 1 bao gồm đáp án

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the other three in each question.

1. A. Ancestor  B. Diverse  C. Ethnic  D. Heritage
2. A. Hunt  B. Custom C. Multicultural D. Unique
3. A. Shawl  B. Gather  C. Add  D. Match

Choose the word which has a different ức chế pattern from the other three in each question.

1. A. Minority B. Majority  C. Diversity  D. Curious
2. A. Costume  B. Recognise C. Significant  D. Terraced

Choose the word or phrase that best completes each sentence below.

1. A boy is ___________ the buffalo in the rice field.

A. Playing

B. Fighting

C. Herding

D. Running

2. There are not many high buildings to block ____________ in our village.

A. View

B. A view

C. Some views

D. The view

3. Terraced fields are often found in ___________ area.

A. Mountain

B. Mountainous

C. Mountaineer

D. Mountainful

4. Vietnam is a country of great ____________ with 54 ethnic groups.

A. Diversity

B. Diversed

C. Diverse

D. Diversion

5. For Vietnamese people living in the countryside, rice is the main ___________ crops.

A. Agriculture

B. Agricultural

C. Agribusiness

D. Agricultures

6. Important decisions of the whole tribal group are often made in the _______ house.

A.communal

B. Communication

C. Communicate

D. Common

7. Many Vietnamese ethnic minority students are studying at ___________ schools.

A. Private

B. International

C. National

D. Boarding

8. During Tet holiday, many _________ festivals are held among different ethnic groups in Vietnam.

A. Religion

B. Religiousity

C. Religious

D. Religiously

9. Vietnamese government have made great effort khổng lồ __________ traditional cultural indentifies of each minority group.

A. Change

B. Preserve

C. Collect

D. Store

10. The Cham has a __________ of wet rice cultivation.

A. Tradition

B. Traditional

C. Traditionally

D. Traditioned

Choose the word or phrase that is CLOSEST in meaning to the underlined part in each of the following sentences.

1. It is risky lớn travel across the mountain at night.

A. Safe

B. Unsafe

C. Convenient

D. Inconvenient

2. Phái nam would like to find out more about the customs & traditions of Tay people.

A. To see

B. Khổng lồ look for

C. To lớn learn

D. To lớn watch

3. Ancestor worshipping plays a significant role in Vietnames culture.

A. Important

B. Unimportant

C. Minor

D. Active

Choose the word or phrase that is OPPOSITE in meaning khổng lồ the underlined part in each of the following sentences.

1. The majority of The Viet live along the Red River & The Mekong Delta.

A. A half

B. All

C. Minority

D. None

2. Gong is considered a unique musical instrument of Tay Nguyen people.

A. Rare

B. Special

C. Typical

D. Common

Read the following passage & choose the option (A, B, C or D) that best answers each of the questions below.

Bamboo is engraved in Vietnamese culture và daily life, providing protection, và representing resiliency. Bamboo can be manipulated in any shape or khung to assist in the simplest or most complex of functions. Here in Vietnam, & especially in the countryside, bamboo is used for everything- from chopsticks, lớn chairs, to agricultural tools, lớn roofs, to instruments & to trang chủ decorations.

Bamboo is embedded even in Vietnamese dance culture! A series of bamboo sticks are phối up in a line, with people holding them in place on either side. Dancers move in và out of the sticks, trying to time their khiêu vũ so as not to lớn get caught between the bamboo sticks. Performers typically dance hand in hand, slowly making their way sideways along the bamboo line and even the best of dancers always tend to get stuck a few times, resulting in bunches of giggles and loads of smiles.

(Source: Adapted from We Have Kids)

1. What is the main idea of the passage?

A. Bamboo dance is part of Vietnamese traditional art.

B. Bamboo is a part of Vietnam culture and daily life.

C. Bamboo dance is very easy khổng lồ learn.

D. It is fun to vày bamboo dance.

2. What is NOT MENTIONED as a function of bamboo?

A. Making chopsticks

B. Making agriculture tools

C. Making bowls

D. Making roofs

3. According khổng lồ the passage, lớn perform the bamboo dance, dancers should

A. Try not to get caught by the bamboo sticks.

B. Move in & out of the bamboo sticks quickly.

C. Both A & B are correct.

D. Both A & B are incorrect.

4. Which sentence is NOT TRUE according to the passage?

A. We can make many things from bamboo.

B. Bamboo dancers use their hands on the floor to lớn dance.

C. The best bamboo dancers can still get stuck a few times.

D. Bamboo appears a lot in Vietnam daily life.

5. Which explanation has the closest meaning khổng lồ the word “hand in hand” in the passage?

A. Holding each other’s hand

B. Clapping each other’s hand

C. Shaking each other’s hand

D. Waving each other’s hand

ĐÁP ÁN

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the other three in each question.

1 - B; 2 - D; 3 - A;

Choose the word which has a different căng thẳng pattern from the other three in each question.

1 - D; 2 - C; 

Choose the word or phrase that best completes each sentence below.

1 - C; 2 - D; 3 - B; 4 - A; 5 - B; 

6 - A; 7 - D; 8 - C; 9 - B; 10 - A;

Choose the word or phrase that is CLOSEST in meaning khổng lồ the underlined part in each of the following sentences.

1 - B; 2 - C; 3 - A;

Choose the word or phrase that is OPPOSITE in meaning to lớn the underlined part in each of the following sentences.

1 - C; 2 - D;

Read the following passage và choose the option (A, B, C or D) that best answers each of the questions below.

1 - B; 2 - C; 3 - C; 4 - B; 5 - A; 

II. Đề khám nghiệm 1 huyết Tiếng Anh 8 lần 1 học tập kì 1

A. PHONETICS: (1p)

1. A. Children B. Chicken C. Chair D. Character

2. A. Curly B. Shy C. Fly D. Sky

3. A. Joke B. Local C. Blond D. Sociable

4. A. Fourteen B. Volunteer C. Seem D. Free

B. LANGUAGE FOCUS: (3ps)

I. Choose A, B, C, D for each gap in the following sentence. (2ps)

1. "Would you_________ khổng lồ go to the movies with me?" – "I"d love to."

A. Lượt thích B. Want C. Love D. Mind

2. He is not ____________ get married.

A. Enough old to B. Enough old for C. Old enough to D. Old enough for

3. Her mother ____________this đô thị two years ago.

A. Left B. Leaves C. Is leaving D. Will leave

4. Alexander Graham Bell was born __________ March 3, 1847.

A. In B. On C. At D. During

5. Don"t come in. Please wait _________ for your turn.

A. Inside B. Downstairs C. Outside D. Upstairs

6. The children are old enough to lớn look after __________.

A. Themselves B. Ourselves C. Herself D. For themselves

7. We ought __________ the wardrobe in the corner opposite the bed.

A. Put B. Putting C. Khổng lồ put D. Puts

8. The calendar is ________ the clock, _________ the picture và the lamp.

A. On/next to B. Under/between C. Behind/between D. Above/on

II. Supply the correct form of the verbs in the blanket. (1p)

1. We usually (go) ___________ lớn the library three times a week, but last week we (go) __________ twice.

2. Nga và Hoa (see) __________________ a movie tonight.

Xem thêm: Bài 104 Trang 42 Sgk Toán Lớp 6 Trang 42, 43 Cánh Diều, Giải Toán 6 Trang 42, 43 Cánh Diều

3. Sue can (speak) _______________ Vietnamese very well.

C. READING: (2ps)

I. Read the text and tick in the true/ false column: (1p)

Do you have any close friends? I have two close friends, hanh hao and Mai. We are in the same class. We are also neighbors. Hanh khô is a beautiful girl with big black eyes và an oval rosy face. She is an intelligent student who is always at the đứng top of the class. She likes reading, và she often goes to lớn the library whenever she has free time. Mai isn"t as beautiful as Hanh, but she has a lovely smile and looks very healthy. Mai is very sporty. She is a volleyball star of our school. She is very sociable & has a good sense of humor. I love both of my friends and I always hope our friendship will never die.

Statements

True

False

1. The writer has two close friends.

 

 

2. They are in the same class.

 

 

3. Mai likes reading.

 

 

4. Hanh hao likes sports.

 

 

II. Read the text & answer the questions: (1p)

1. What does hanh look like?

→ ...........................................................................................

2. Is she intelligent?

→ ...........................................................................................

3. What does Mai look like?

→ ...........................................................................................

4. Is she shy?

→ ...........................................................................................

D. WRITING: (4 ps)

I. Complete each sentence so it means the same as the sentence above. (2ps)

1. Peter is too young to lớn see the horror film.

→ Peter is not old ...................................................................................

2. Hoa is older than Nien.

→ Nien is ...............................................................................................

3. The cát is on the gas stove.

→ The gas stove is ..................................................................................

4. Her hair is long và black.

→ She has ...............................................................................................

II. Put the words or phrase in correct order lớn make sentences. (2ps)

1. Enough/ Jane/ strong/ the box./ to/ is/ lift

→ .................................................................................................................

2. You/ going to/ are/ What/ do/ next weekend?

→ .................................................................................................................

3. Is/ Mai./ beautiful/ more/ Hanh/ than

→ .................................................................................................................

4. Awful/ an/ What/ house!

→ ................................................................................................................

III. Đáp án Đề chất vấn 1 ngày tiết lớp 8 môn giờ đồng hồ Anh

A. PHONETICS: (1p)

1. Children B. Chicken C. Chair D. Character

2. A. Curly B. Shy C. Fly D. Sky

3. A. Joke B. Local C. Blond D. Sociable

4. A. Fourteen B. Volunteer C. Seem D. Free

B. LANGUAGE FOCUS: (3ps)

I. Choose A, B, C, D for each gap in the following sentence. (2ps)

1. “Would you_________ khổng lồ go khổng lồ the movies with me?” – “I’d love to.”

A. Like B. Want C. Love D. Mind

2. He is not ____________ get married.

A. Enough old to B. Enough old for

C. Old enough to D. Old enough for

3. Her mother ____________this thành phố two years ago.

A. Left B. Leaves C. Is leaving D. Will leave

4. Alexander Graham Bell was born __________ March 3, 1847.

A. In B. On C. At D. During

5. Don’t come in. Please wait _________ for your turn.

A. Inside B. Downstairs C. Outside D. Upstairs

6. The children are old enough to lớn look after __________.

A. Themselves B. Ourselves

C. Herself D. For themselves

7. We ought __________ the wardrobe in the corner opposite the bed.

A. Put B. Putting C. To put D. Puts

8. The calendar is ________ the clock, _________ the picture & the lamp.

A. On/ next to B. Under/ between

C. Behind/ between D. Above/ on

II. Supply the correct khung of the verbs in the blanket. (1p)

1. We usually (go) ___ go ________ lớn the library three times a week, but last week we (go) __went________ twice.

2. Nga and Hoa (see) __will see/ are going khổng lồ see_____ a movie tonight.

3. Sue can (speak) ____ speak _____ Vietnamese very well.

C. READING: (2ps)

I. Read the text & tick in the true/ false column: (1p)

Do you have any close friends? I have two close friends, khô cứng and Mai. We are in the same class. We are also neighbors. Khô nóng is a beautiful girl with big black eyes & an oval rosy face. She is an intelligent student who is always at the đứng đầu of the class. She likes reading, and she often goes to the library whenever she has không tính phí time. Mai isn’t as beautiful as Hanh, but she has a lovely smile & looks very healthy. Mai is very sporty. She is a volleyball star of our school. She is very sociable và has a good sense of humor. I love both of my friends và I always hope our friendship will never die.

Statements

True

False

1. The writer has two close friends.

 

2. They are in the same class.

 

3. Mai likes reading.

 

4. Hanh likes sports.

 

II. Read the text & answer the questions: (1p)

1. What does hanh khô look like?

→ She is a beautiful girl with big black eyes và an oval rosy face.

2. Is she intelligent?

→ Yes, she is.

3. What does Mai look like?

→ She has a lovely smile and looks very healthy.

4. Is she shy?

→ No, she isn’t.

D. WRITING: (4 ps)

I. Complete each sentence so it means the same as the sentence above. (2ps)

1. Peter is too young lớn see the horror film.

→ Peter is not old enough lớn see the horror film.

2. Hoa is older than Nien.

→ Nien is younger than Hoa.

3. The cat is on the gas stove.

→ The gas stove is under the cat.

4. Her hair is long và black.

→ She has long black hair.

II. Put the words or phrase in correct order khổng lồ make sentences. (2ps)

1. Enough/ Jane/ strong/ the box./ to/ is/ lift

→ Jane is strong enough khổng lồ lift the box.

2. You/ going to/ are/ What/ do/ next weekend?

→ What are you going to vì chưng next weekend?

3. Is/ Mai./ beautiful/ more/ Hanh/ than

→ khô giòn is more beautiful than Mai.

Xem thêm: Địa Lý Lớp 7 - Giải Bài Tập Địa Lý 7

4. Awful/ an/ What/ house!

→ What an awful house!

Trên đấy là Đề soát sổ tiếng Anh 8 1 tiết tiên phong hàng đầu kèm đáp án. Mời các bạn đọc tham khảo thêm nhiều tư liệu ôn tập tiếng Anh 8 cả năm không giống như: Để học giỏi Tiếng Anh 8, Trắc nghiệm trực đường Tiếng Anh 8, Đề thi học tập kì 1 lớp 8, Đề thi học kì 2 lớp 8,.... được cập nhật liên tục trên kiếm tìm Đáp Án.