Bài tập tiếng anh 9 unit 4 có đáp án, chọn lọc

     
Tổng hợp bài tập trắc nghiệm giờ đồng hồ Anh lớp 9 Unit 4: Life in the past có đáp án, cung cấp các em rèn các năng lực như: Phonetics, Speaking, Vocabulary, Grammar, Reading, Writing.

Bạn đang xem: Bài tập tiếng anh 9 unit 4 có đáp án, chọn lọc


Trọn bộ thắc mắc trắc nghiệm Tiếng Anh 9 Unit 4: Life in the past gồm đáp án. Cung cấp tài liệu tham khảo miễn mức giá và hữu ích giành cho các em học tập sinh, quý thầy cô giáo, sẵn sàng tốt cho các kì thi đặc biệt sắp tới.

Bộ 57 câu hỏi trắc nghiệm giờ đồng hồ Anh 9 Unit 4: Life in the past

Mời chúng ta theo dõi cụ thể tại đây:

Bài tập trắc nghiệm Unit 4: Phonetics và Speaking

Bài 1. Choose the word whose underline part is pronouced differently from the others.

Question 1:

A. Pens

B. Roofs

C. Banks

D. Hats

Question 2:

A. Stopped

B. Lived

C. Stayed

D. Planned

Question 3:

A. house

B. honest

C. homework

D. habit

Question 4:

A. alone

B. agree

C. advice

D. after

Question 5:

A. Earthquake

B. Ethnic

C. Weather

D. Health

Question 6:

A. out

B. Around

C. About

D. Would

Question 7:

A. Government

B. Environment

C. Comment

D. Development

Question 8:

A. Education

B. Question

C. Pollution

D. Collection

Question 9:

A. Populated

B. Loaded

C. Wanted

D. Lived

►► ĐÁP ÁN:

1.A 2.A 3.B 4.D 5.C 6.D 7.C 8.B 9.D

Bài 2. Choose a word in each line that has different bít tất tay pattern.

Question 1:

A. People

B. Enough

C. Picture

D. Father

Question 2:

A. Depend

B. Begin

C. Agree

D. Happen

Question 3:

A. Father

B. Enjoy

C. Attend

D. Depend

Question 4:

A. Determine

B. Pagoda

C. Fabulous

D. Convenient

Question 5:

A. Enjoy

B. Picture

C. Develop

D. Determine

Question 6:

A. Picture

B. People

C. Agree

D. Visit

►► ĐÁP ÁN:

1.B 2.D 3.A 4.C 5.B 6.C

Bài tập trắc nghiệm Unit 4: Vocabulary and Grammar

Question 1: My father wants me to get the_____ score in the exam.

A. High

B. Higher

C. Highest

D. As high as

Question 2: She has ______because she has a big assignment to lớn complete.

A. Frustration

B. Frustrated

C. Frustrating

D. Frustratedly

Question 3: We need to learn how to lớn cook, wash the clothes at home. It’s _________.

A. Social skill

B. Self-care skills

C. Housekeeping skill

D. Cognitive skills

Question 4: She has won a running competition . ---- _______________!

A. Congratulations!

B. It’s interesting

C. Oh poor!

D. Good!

Question 5: Your friend stayed up late studying for an important exam.

A. Well done!

B. Stay calm. Everything will be all right.

C. I know how you feel

D. A really great job.

Question 6: Many countries in Asia agreed to lớn _____ diplomatic relations.

A. Give up

B. Mix up

C. Giảm giá with

D. Over come

Question 7: It’s not easy khổng lồ _____ changes in technology.

A. Go with

B. Look through

C. Keep up with

D. Turn up

Question 8: Some people applied for the job, but two of them were ______

A. Turned down

B. Turned up

C. Turned on

D. Turned off

Question 9: If I ______ in your shoes, I’d take it easy & try to forget it.

A. Are

B. Am

C. Were

D. Have

Question 10: This book has _____.

A. 56 papers

B. 56-papers

C. 56 – paper

D. 56 paper

►► ĐÁP ÁN:

1.C 2.A 3.C 4.A 5.B 6.B 7.C 8.A 9.C 10.A

Bài tập trắc nghiệm Unit 4: Reading

Bài 1. Read the text, và identify whether the statements are true (T), false (F), or not given (NG).

On September 2, 1945, Viet phái nam gained independence from France. President Ho đưa ra Minh decided that the three key priorities of the new, independent government would be: fighting against poverty, illiteracy, & invaders. His new driving philosophy for education was “an illiterate nation is a powerless one”, and in October 1945 he issued a “Call for anti-illiteracy”. The President’s điện thoại tư vấn was a success. Within one year, 75 thousand literacy classes were established with about 96 thousand teachers to help 2.5 million people learn lớn read and write.

During the years of French resistance (1946 -1954), schools operated in demilitarized areas. They stopped teaching in French & created curriculum in Vietnamese. The government passed an education reform in 1950 with the goal of reducing the years of general education và concentrating on reading, writing, & calculating skills.

Question 1: One of the priorities was to lớn make sure that people could read và write.

A. True

B. False

C. Not given

Question 2: President Ho đưa ra Minh thought that an illiterate nation did not have power to gain independence.

A. True

B. False

C. Not given

Question 3: Right before gaining the independence, President Ho bỏ ra Minh called for a struggle against illiteracy.

A. True

B. False

C. Not given

Question 4: The majority of the population could read và write after the campaign of anti-illiteracy.

A. True

B. False

C. Not given

Question 5: The education reform reduced the number of subjects.

A. True

B. False

C. Not given

Question 6: It also reduced the years of general education khổng lồ ten years.

A. True

B. False

C. Not given

Question 7: According khổng lồ the education reform, general education paid much attention khổng lồ basic skills.

A. True

B. False

C. Not given

►► ĐÁP ÁN:

1.A 2.A 3.B 4.A 5.C 6.C 7.A

Bài 2.

Xem thêm: Học Tốt Tiếng Anh Lớp 7 Unit 3 Lớp 7 Getting Started, Tiếng Anh Lớp 7 Unit 3: At Home

The trò chơi of Squares

Either boys or girls, usually aged from seven lớn ten, play the two-person game of"Mandarin's Box". They draw a rectangle on the ground and (1)……….. It into ten smallsquares called "rice fields" or "fish ponds”.

They also draw two additional semi-circular boxesat the two (2)………. Of the rectangle, which are called"mandarin's boxes" - the game's name. Each person has 25 small pebbles và a bigger stone.

Each player places the stone in one of the mandarin's boxes & five small pebbles in each of the other squares. Then the game begins. The first player takes up the contents of one square on his or her side ofthe board, but not a mandarin's box & distributes the pebbles one by one, (3)……….. With the next square in (4)………. Direction. Since each square contains five pebbles at the beginning, the first move will distribute five pebbles lớn the left or right.

After the last pebble is distributed, the player takes the contents of the following squareand repeats the distribution (5)………... But if the following square is one of the mandarin's boxes, the turn ends và passes khổng lồ the other player.

If the last pebble falls into a square that precedes one empty square, the player wins all the contents of the square following the empty square & (6)……….these pebbles from the board. However, if there are two or more empty squares in a row, the player (7)…….. His or her turn.

Once a player has taken pebbles from the board, the turn is (8)……….to the other player. If all five squares on one player's side of the board are emptied at any time, that player must place one pebble he or she has aside back in each of the five squares so that the game can resume.

The game (9)………until the two mandarins' boxes have both been (10)……….. At the kết thúc of the game, the player with more pebbles wins, with each of the large stones counting as ten points.

Question 1:

A.share

B.divide

C.separate

D.leave

Question 2:

A.ends

B.aims

C.small points

D.stops

Question 3:

A.start

B.to start

C.starting

D. Having started

Question 4:

A.no

B.all

C.both

D.either

Question 5:

A.action

B.process

C.change

D.method

Question 6:

A.removes

B.disappears

C.leaves

D.ends

Question 7:

A.wins

B.succeeds

C.fails

D.loses

Question 8:

A.gone

B.made

C.passed

D.handed

Question 9:

A.starts

B.continues

C.stops

D.pauses

Question 10:

A.held

B.moved

C.taken

D.accepted

►► ĐÁP ÁN:

1.B 2.A 3.C 4.D 5.B 6.A 7.D 8.D 9.D 10.C

Bài tập trắc nghiệm Unit 4: Writing

Bài 1. Choose the best answer lớn complete these following sentences.

Question 1: Astronauts ............... In their spaceship, but they frequently work outside now.

A. Were used khổng lồ stay

B. Used lớn stay

C. Were staying

D. Had used to lớn stay

Question 2: People ............... That the earth is round before.

A. Were not used lớn believe

B. Used to lớn believing

C. Would not use khổng lồ believe

D. Did not use to believe

Question 3: Tuberculosis ............... Incurable before.

A. Use khổng lồ be thought

B. Used khổng lồ be thought

C. Used to lớn think

D. Use khổng lồ think

Question 4: Formerly babies ............... Of whooping cough.

A. Have died

B. Used khổng lồ die

C. Would die

D. Both B and C

Question 5: These đô thị girls are used ............... In the field.

A. To lớn work

B. Used to lớn lie

C. Would like

D. To lớn working

►► ĐÁP ÁN:

1.B 2.D 3.B 4.B 5.D

Bài 2. Choose the words or phrases that are not correct in standard English.

Question 1: When he came, I watched a football match on TV.

A. When

B. Came

C. Watched

D. Match on TV

Question 2: When Andrew saw the question, he were knowing the answer immediately.

A. When

B. Saw

C. Were knowing

D. Immediately

Question 3: Mai has stayed on her uncle's farm for last week.

A. Has stayed

B. On

C. Uncle’s

D. For

Question 4: I'm looking forward to hear from you .

A. I’m

B. Forward

C. Hear

D. From

Question 5: They asked me don’t talk during the discussion.

A. They

B. Asked

C. Don’t

D. The discussion

Question 6: Would you mind if I ask you a private question?

A. Mind

B. Ask

C. Private

D. Question

Question 7: They happily looked at their children to play in the yard.

A. Happily looked

B. Children

C. To play

D. The yard

Question 8: This is the first time I visited a famous place in Hanoi.

A. This is

B. Time

C. Visited

D. In Hanoi

Question 9: Our teacher told to us to spend more time at home practicing our pronunciation.

Xem thêm: Ngành Điện Tử Dân Dụng Là Gì ? Điện Dân Dụng Là Gì

A. Told to

B. Lớn spend

C. At home

D. Practicing

Question 10: You shouldn’t let your children playing with matches.

A. Shouldn’t

B. Your

C. Playing

D. With

►► ĐÁP ÁN:

1.C 2.C 3.D 4.C 5.C 6.B 7.C 8.C 9.A 10.C

►►CLICK NGAY vào nút TẢI VỀ dưới đây để download về cỗ 57 câu trắc nghiệm giờ đồng hồ Anh lớp 9 Unit 4: Life in the past (Có đáp án) file Word, PDF trọn vẹn miễn phí!