Trắc Nghiệm Tiếng Anh 11 Unit 1 Có Đáp Án: Friendship Docx

     

Unit 1 trong các sách tiếng Anh lớp 11 với chủ đề là Friendship. Để nắm rõ kiến thức của bài học kinh nghiệm này, các bạn cũng có thể tìm phát âm và rèn luyện bài dưới đây nhé.

Bạn đang xem: Trắc nghiệm tiếng anh 11 unit 1 có đáp án: friendship docx

Bài tập giờ đồng hồ Anh lớp 11 gồm đáp án chuẩn

*

Bài tập tiếng Anh lớp 11 kèm lời giải chuẩn

UNIT 1: FRIENDSHIP

I. Choose the words which contain the sound /tʃ/ and /dʒ/

education, engineer, damage, mutual, computer, children, teach, Christmas, machine, village, religion, hamburger, enjoy, dirty, schedule, literature, information, question, orchestra, cheap, pleasure, feature, imaginary, jealous, cheese, jacket, geometry, green, purchase, suggest, instruction, essential, nature, fortunate.

/tʃ/……………………………………………………………………………..

/dʒ/……………………………………………………………………………..

II. Complete these sentences with the correct size of the word in the box.

constant capable selfish loyal suspicion acquaint enthusiast sympathize hospitable friend

1. His…………for music has stayed strong, throughout his 23 years in radio.

2. He showed unswerving…………to his friends.

3. We all have great …………for the victims of the flood.

4.…………is very important because uncertain people cannot have a life long friendship.

5. It was very …………of him lớn offer us his room.

6. We were delighted by the wonderful…………of the local people.

7. The wine had made him…………of thinking clearly.

8. Playing a game with the children is a good way of getting them………….

9. Inform the police immediately if you see anything…………

10. …………need time lớn develop.

III. Complete the sentences with the correct size of the verb in brackets.

1. I didn't have enough time ………… (finish) my work yesterday.

2. As she drove past his house, she noticed him………… (run) away from home.

3. I was relieved ………… (find out) that I had passed the exam.

4. She made her son………… (wash) the windows before he could go outside ………… (play) with his friends.

5. She lets her children ………… (stay) up very late.

6. We had nothing ………… (do) except look at the cinema posters.

7. We both heard him………… (say) that he was leaving.

8. It made him angry………… (wait) for people who were late.

9. I couldn't understand what the passage said, so I had my friend………… (translate) it for me.

10. It's important………… (start) the meeting on time.

11. There are too many people here for me………… (talk) to lớn all of them.

12. It took ages ………… (download) the pictures from the Internet.

13. Whenever I have miễn phí time, I like…………(watch) the basketball team ………… (practice).

14. She sent me an e-mail………… (inform) me that the meeting had been canceled.

15. It was a thrill………… (see) my brother………… (win) the chess tournament last year.

IV. Combine the given idea into one sentence. Add to when an infinitive is required.

1. Use/ scissors/ tool are/ for/ sharp/ very young children

………………………………………………………………

2. Wrong/ consider/ they/ smoke/ it/ in public places

………………………………………………………………

3. Let/ I/ stay/ think/ them/ should/ the weekend/ until/ we

………………………………………………………………

4. Climb/ the first/ oxygen/ who/ Everest/ without/ person/ was?

………………………………………………………………

5. Noticed/ run/ him/ from/ away/ she/ home

………………………………………………………………

6. Made/ the film/ laugh/ right from/ them/ the first few minutes.

………………………………………………………………

7. I'll/ look at/ the plumber/ have/ the central heating boiler

………………………………………………………………

8. The answer/ you/ it/ work out/ clever/ of/ was

………………………………………………………………

9. The tourists/ back/ when/ be/ the guide/ didn't/ tell/ at the coach

………………………………………………………………

10. Hear/ enough/ the guide/ clearly/ everyone/ didn't/ loudly/ for/ speak

………………………………………………………………

V. Choose the correct answers.

1. Instead of buying a new pair of shoes, I had my old ones …………..

a. Repair b. Lớn repair c. Repairing d. Repaired

2. It's possible ………….. A train across Canada.

a. Take b. Khổng lồ take c. Taking d. Khổng lồ be taken

3. Now that we've finished painting the house, there is nothing left …………..

a. To vị b. For doing c. Khổng lồ be done d. For being done

4. Before we leave, let's have Shelley …………..a bản đồ for us so we won't get lost.

a. Draw b. To lớn draw c. Drawing d. Drawn

5. I can hear a cat…………..at the window.

a. Scratches b. To scratch c. Scratching d. Was scratching

6. I think your mother should let you…………..your own mind.

a. Hóa trang b. To biến hóa c. Making up d. Made up

7. The police never found the money …………..in the robbery.

a. Stealing b. Be stolen c. Steal d. Stolen

8. Vày you know what made so many people…………..their home?

a. Evacuate b. Khổng lồ evacuate c. Evacuated d. Be evacuated

9. ………….. Bread, you usually need flour, salt, & yeast.

a. Make b. Khổng lồ make c. Making d. For make

10. We saw our favorite ballet ………….. At the theater last night.

a. Perform b. Performing c. Performed d. In performing

11. He was never heard …………..'thank you' in his life.

a. Say b. Khổng lồ say c. Saying d. Said

12. I was delighted ………….. My old friends again.

a. Lớn see b. Seeing c. Seen d. To be seen

13. …………..to friends is nice but …………..alone is also enjoyable.

a. Talk / to be b. To talk / be c. Talk / be d. Talking / being

14. I'd rather………….. Lớn Elvis than the Beatles.

a. Listen b. To lớn listen c. Listening d. Listened

15. I can make myself …………..pretty well in English.

a. Understand b. Lớn understand c. Understanding d. Understood

VI. There is at least one mistake in each sentence. Suggest appropriate corrections.

1. She longed the holidays khổng lồ come so that she could be with her family again.

2. I overheard say that he's thinking of moving to lớn Manchester.

3. They were seen climb through the window.

4. Very reluctantly, he consented her khổng lồ lend the .money khổng lồ Janet.

5. My parents always encouraged work hard at school.

6. For years the group has been campaigning an inquiry to hold into the accident.

7. I watched a pavement artist khổng lồ draw a portrait in crayons.

8. Sam promised me to lớn show me how khổng lồ fish for salmon, but he never had the time.

9. It's easier to vị it yourself than to lớn explain khổng lồ somebody else how to bởi vì it.

10. He was never heard say 'thank you' in his life.

11. This thẻ entitles to lớn take an extra person with you free.

12. They let me to borrow their oto while they were on holiday.

Xem thêm: Người Bị Bệnh Tiểu Đường Có Ăn Được Khoai Lang Không ? Người Bệnh Tiểu Đường Có Ăn Được Khoai Lang Không

13. I explained enough for her understanding what was happening.

14. To lớn see him khổng lồ walk down the street, you'd never know he was blind.

15. Most people are afraid hearing the truth about them.

VII. Complete each of the sentences with an appropriate preposition.

1. A selfish person is incapable ………….. True friendship.

2. He was accused…………..being disloyal…………..the government.

3. How much time vày you spend…………..homework?

4. Good friendship should be based ………….. Mutual understanding.

5. Bởi you keep in touch…………..any school friends?

6. Some adults have a total lack…………..sympathy…………..young people.

7. He's more concerned…………..what people think about him than anything else.

8. She had been briefly acquainted…………..him more than đôi mươi years earlier.

9. She thought…………..him very often.

10. Some people take…………..interest with enthusiasm, but they are soon tired …………..it.

VIII. Rewrite the sentence or join the pairs of sentences beginning with the word(s) given.

1. He worked out the answer. It was clever of him.

It was…………..…………..…………..…………..…………..

2. Marie always pays her bills regularly. She's careful that way.

Marie is always…………..…………..…………..…………..…………..

3. He was crossing the road. I caught sight of him.

I noticed…………..…………..…………..…………..…………..

4. When we finally heard that David had arrived, we were very relieved.

We were relieved…………..…………..…………..…………..…………..

5. Why have you thrown up your job? You're mad.

You are…………..…………..…………..…………..…………..

6. Jimmy got into his car & drove away. I saw this.

I saw…………..…………..…………..…………..…………..

7. It is disappointing that we haven't heard from Molly.

We are…………..…………..…………..…………..…………..

8. Contacting her at work is usually quite easy.

She is…………..…………..…………..…………..…………..

9. The house shook violently and all of us felt that.

All of us felt…………..…………..…………..…………..…………..

10. Can you sign the papers please? They are ready now.

The papers are…………..…………..…………..…………..…………..

11. Don't lend Tom any money. That would be most unwise.

You…………..…………..…………..…………..…………..

12. Mr. Pinchley doesn’t allow his teenage children lớn go out in the evenings.

Mr. Pinchley makes…………..…………..…………..…………..…………..

13. What I want to vày is start my own business. I’m keen.

I am…………..…………..…………..…………..…………..

14. Harry couldn’t get his parents’ permission to lớn buy a motorbike.

Harry’s parents didn’t let…………..…………..…………..…………..

15. We can’t possibly work in this noise.

It’s…………..…………..…………..…………..…………..

*

Các bạn xem đáp án bài tập giờ đồng hồ Anh lớp 11 sau đây nhé

ĐÁP ÁN

I

/tʃ/ mutual, children, teach, literature, question, cheap, feature, cheese, purchase, nature, fortunate

/dʒ/ education, engineer, damage, village, religion, schedule, imaginary, jealous, jacket, geometry, suggest

II

1. Enthusiasm

2. Loyalty

3. Sympathy

4. Intimate

5. Unselfish

6. Hospitality

7. Incapable

8. Acquainted

9. Suspicious

10. Friendships

III

1. To lớn finish

2. Running

3. Khổng lồ find out

4. Wash/to play

5. Stay

6. To vì

7. Say

8. To lớn wait

9. Translate

10. To start

11. Lớn talk

12. To download

13. Khổng lồ watch/ practicing

14. Khổng lồ inform

15. Khổng lồ see/win

IV

1. Scissors are too sharp for very young children to lớn use.

2. They consider it wrong to smoke in public places.

3. I think we should let them stay until the weekend.

4. Who was the first person to climb the Everest without oxygen?

5. She noticed him running away from home.

6. The film made them laugh right from the first few minutes.

7. I’ll have the plumber look at the central heating boiler.

8. You was clever to work out the answer of it.

9. The guide didn’t tell the tourists when khổng lồ be back at the coach.

10. The guide didn’t speak loudly enough for everyone khổng lồ hear.

IV.

1. D

2. B

3. A

4. A

5. C

6. A

7. D

8. A

9. B

10. C

11. B

12. A

13. D

14. A

15. D

VI.

1. Longed for

2. Him say

3. Climbing

4. Consented to

5. Working

6. Held

7. Drawing

8. To show

9. Explain

10. To say

11. Freely

12. Borrow

13. Khổng lồ understand

14. Walking

15. Afraid of

VII

1. Of

2. Of/to

3. On

4. On

5. With

6. Of/for (towards)

7. About (for)

8. With

9. Of

10. Up/of

VIII

1. Clever of him lớn work out the answer.

2. Careful of paying her bills regularly.

3. Him crossing the road.

4. Lớn hear that David had arrived.

5. Mad to lớn throw up your job.

6. Jimmy get into his car và drive away.

7. Disappointed not to lớn hear from Molly.

8. Usually quite easy to tương tác at work.

9. The house shaking violently.

10. Ready for you to sign.

11. Would be unwise lớn lend Tom any money.

12. His teenage children stay home in the evenings.

13. Keen on starting my own business.

14. Him buy a motorbike.

15. Impossible for us lớn work in this noise.

Xem thêm: Bộ Đề Kiểm Tra Chương 3 Đại Số 10 Nâng Cao, Đề Kiểm Tra Giữa Chương 3

Bài tập giờ Anh lớp 11 unit 1 tất cả đáp án bên trên đây để giúp bạn khối hệ thống lại kiến thức và ăn điểm cao trong số kỳ thi vào cuối kỳ đó.